Main menu:

Допълнения към Запера

 

Електроди за тялото с пристягаща лента

Тези допълнителни продукти се предлагат за интензивно запиране на специфични части от тялото. Когато лентите се поставят високо на бедрата е необходимо да се носят панталонки или чорапогащник върху тях, за да се избегне късо съединение на електродите. Когато запер VariGamma 2.0 с LCD екран се закрепи с щипка, вие можете да се движите свободно. Поставянето на лентите на бедрата ще увеличи ефекта върху долната част на корема и областта на гениталиите. Когато използвате лентата за китка като един електрод и лентата за шия като втори, потока отива директно в тялото.

Класическите ленти за китки с ново качество

Слоят с жълта пяна е с много добра проводимост. Той се намира на нашите подобрени ленти за китки и електроди за тяло и преди всичко Ви предпазва от всякакъв вид кожни раздразнения. Ако все пак не можете да изтърпите електрическия поток минаващ през тялото Ви, тогава решението за вас са проводниковите чехли.

Проводникови чехли с лични стелки за цялото семейство

Запиране през стъпалата: удобно и ефективно. Стелките са направени от материал с висока проводимост и могат да се сменят. За поддържане на добра хигиена се препоръчва всеки член на семейството да има свои собствени стелки.

Програмни драйвъри и програмиращи ключове

Възползвайте се от програмните чип-карти на своя запер VariGamma 2.0

DCR-Vari-Z701-ALL-2TПрограмните драйвъри са малки чип-карти. Те са предварително програмирани от нас със специфични честоти, които отговарят за специфично състояние, в съответствие с книгите на д-р Хулда Кларк.

Тези драйвъри се слагат на запера, който след това задейства цялата програма без да се налага да настройвате честотите на запера. Много е лесно!

 

Цена на всяка чип-карта: 45 лв.

За момента има списък с 59 програми. Можете да ги откриете тук  на сайта. Програмите са с продължителност около 60-90 минути. Интервалите на спиране, честотите, волтажите са програмирани предварително, не е необходимо да правите или променяте нищо. Можете да правите запиране с програмите всеки ден. Ако правите запиране с няколко различни програми, можете да правите запирането в различни дни или в същия ден, ако искате интензивно запиране.

Моля ви вземете под внимание факта, че запирането посредством драйвърите е много интензивно. Ако се появят кожни проблеми, на мястото, където са електродите, заради електрическия поток, използвайте електродите за стъпала (проводими чехли), тръбичките, които се държат в ръка или електроди под формата на гел, като тези, които често се използват за фитнес уреди или ТЕНС (стимулиращи нервите) устройства.

Ако искате да правите запиране с единични специфични честоти от списъка на Кларк, можете да поръчате програмна карта с тази честота. Ние наричаме това приложение  програмиращ ключ. За да поръчате програмиращ ключ трябва да знаете от каква честота се нуждаете. За да разберете това може да се свържете със своя терапевт, работещ по метода на Кларк или да направите справка в книгата на Кларк. Но ако искате нещата да са максимално опростени, най-добре е да използвате предварително програмираните карти.

Когато поставите програмиращия ключ в устройството, той генерира указаната честота или честота, която е хармонична с нея. След това тази честота продължава да се излъчва докато не изключите устройството или за максимум два часа.

Моля да отбележите, че ние не можем да правим никакви твърдения, свързани с ефекта на честотите, указани от Кларк за специфични състояния.