Main menu:

Заперът на д-р Хулда Кларк

Епохалното изобретение на д-р Кларк, която направи революция в алтернативната медицина!

Оригинален Запер по Хулда Кларк

Оригинален Запер по Хулда Кларк


Предлагаме Ви заперa VariZapper 2.0 , който е биочестотен уред. Той генерира положителна квадратна вълна (това означава, че вълната няма негативна част), която се прилага върху тялото посредством електроди, които се поставят на китките на ръцете. Това създава трептящо магнитно поле.

За подробна информация за начина на действие на запера направете справка в „Лечението на всички видове рак“ на д-р Хулда Кларк.

В уреда са записани две програми по Хулда Кларк, които могат да се използват веднага след пускането на уреда. Отделно уреда може да се използва за отстраняване на редица здравословни проблеми чрез поставянето на чип-карта (програмен драйвер) в специално гнездо на уреда. Тези чип-карти могат да се поръчат отделно от уреда.

Вижте пълния списък тук.

Zapper - срещу всички микропаразити

Zapper - срещу всички микропаразити

Цена на запера: 684 лв.

Характеристики на Запера „VariZapper 2.0“:

1. Най-сигурният и надежден Запер на пазара в Европа!

2. Оригинален уред, произведен в Германия за „Асоциация по изследване работата на д-р Кларк“.

3. Лесен за употреба, красив дизайн.

4. Може да избирате между две програми, включени в уреда: продължително запиране (около 1 час) с множество честоти срещу различни вируси, бактерии, гъбички или „класическата програма“ на д-р Хулда Кларк (21 минути), описана в нейните книги.

5. Зареждането на батерията на уреда е удобно и става през зарядно за мобилен телефон. Волтажът, който се подава към тялото може да се регулира.

6. Удобни ленти – електроди за китките на ръцете, включени в комплекта.

7. Практична и компактна защитна кутия, с която може да пренасяте Запера навсякъде.

8. Към уреда могат да се закупят и отделни карти с честоти (драйвъри). По този начин уредът VariZapper 2.0 се превръща в универсален уред за помощ на цялото семейство.

9. Ултра стабилизирана вълна: напрежението не спада при започване на зепинга, което е често срещан проблем при другите не-оригинални зепери на пазара в България и по света.

10. Всяко едно устройство се проверява поединично в отдела за контрол на качеството на германския производител.

Устройството има две години гаранция.

ЗАБЕЛЕЖКА: Подробности за метода на д-р Кларк за борба с рака с помоща на натурални продукти, както и информация за начина на действие на Запера, ще намерите в нейните книги „Лечението на всички видове рак“ и „Лечението на всички напреднали форми на рак“