Main menu:

Запикатор според д-р Хулда Кларк

Power Zappicator (Пауър запикатор) по д-р Хулда Кларк

ZappicatorЗапикаторът е професионално устройство, което работи заедно със запер „VariZapper 2.0“. Всеки, който притежава уреда „VariZapper 2.0“ и си закупи допълнително уреда „Power Zappicator“ („Пауър запикатор“) може да прави запиране на храната си в къщи. В запера има включена специална програма, наречена „запикатор“. За да работи, е необходимо да се свърже запера със запикатора (таблата, показана на снимката). След като таблата бъде включена в запера, заедно двете устройства се превръщат в устройство за енергийно обработване на храни.

Запикаторът на д-р Хулда Кларк е ново изобретение, описано за пръв път в книгата ѝ „Лечението на ХИВ/СПИН”. Идеята е да се прави  енергийно обработване на храни чрез използването на променливи магнитни полета, генерирани от запера.

С помоща на запикаторът може да направите запиране на всички хранителни продукти в продължение на 10 минути преди да ги приберете в кухненския шкаф или хладилника. Ако трябва да използвате плодове или зеленчуци от хладилника, преди да ги нарежете, използвайте запикаторът (отново) за  10 минути.

Също така можете да запирате вече приготвените ястия, но само ако чинията НЕ Е метална. Пакетирана храна, която е била съхранявана в хладилника също така трябва да бъде запирана отново преди да се използва.

Zappicatoreggs Всякакви зърнeни храни също могат и трябва да се запират, защото зърнените храни обикновено са били съхранявани в силози, което ги заразява със спори на патогенни гъбички.

Начин на свързване на двата уреда: Използвайте стандартния кабел за запера, за да захраните запикатора. Идеалната честота за използване на запикатора е 1000 Hz.

Магнитното поле, създадено с помощта на сигнала от запер „VariZapper 2.0“, прониква през всички материали с изключение на метални съдове. Купи с мюсли, супа или други течни храни също така могат да се поставят върху запикатора.

Всяка една храна, поставена от страната на северния полюс (горната страна) на запикатора, е изложена на енергизиращото му действие.

За да се разпространи магнитния поток върху цялата площ на запикатора, моля не поставяйте уреда върху метална повърхност у дома.

Цена на Запикатора: 298 лв.